logo web prime consulting

Comprendre el Nou Règim de l’IVA: Guia de Prime Consulting

Benvolguts lectors,

Avui, ens complau compartir una informació crucial que afecta els autònoms i les petites empreses a Espanya: el règim especial de l’IVA. En una conversa detallada amb els nostres experts, hem explorat les complexitats d’aquesta nova normativa, especialment a la llum de la Directiva (UE) 2020/285 del Consell de la Unió Europea.

La Directiva ofereix una base, establint un llindar d’ingressos de 85.000 euros anuals per a la franquícia de l’IVA. No obstant això, com hem analitzat, molts països europeus han establert llindars molt inferiors, i a Espanya, aquest llindar podria ser encara més baix. A més, hem destacat la distinció entre autònoms i microempreses, cosa que podria afectar la forma com aquest règim s’aplica a diverses entitats comercials.

A Prime Consulting, entenem la importància d’aquestes regulacions per als nostres clients. La nostra missió és assegurar que els autònoms i les petites empreses es beneficiïn plenament d’aquest règim, estiguin plenament informat sobre els llindars d’ingressos, i comprenguin les complexitats particulars que poden influir en els seus negocis.

Per aprofundir en aquest tema o per a qualsevol consulta addicional, el nostre equip d’experts fiscals està aquí per ajudar. Assegureu-vos de comprendre plenament les implicacions del nou règim de l’IVA i complir amb les obligacions fiscals de manera precisa.

Gràcies per llegir i confiar en Prime Consulting com a vostre soci fiscal. Estem aquí per guiar-vos a través d’aquestes importants actualitzacions legislatives i per fer que el vostre camí empresarial sigui més clar i efectiu.

Atentament,

Yoel Pardo Codes
Prime Consulting

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre informació actualitzada, notícies i informació gratuïta.

Últimes notícies