logo web prime consulting

Serveis

Els nostres serveis

En la nostra assessoria fiscal i comptable, oferim una àmplia gamma de serveis per satisfer les necessitats úniques dels nostres clients. Amb una gran experiència en el camp de l’assessorament fiscal i la gestió empresarial, estem preparats per ajudar-te a enfrontar els reptes financers i administratius del teu negoci.

Assessorament fiscal

Ens encarreguem de la gestió dels teus impostos, assegurant-nos que compleixis amb les obligacions tributàries de manera eficient i en temps i forma.

Comptabilitat

Portem la gestió integral de la teva comptabilitat, mantenint els llibres actualitzats i preparant els informes financers necessaris per a la teva presa de decisions.

Gestió d'autònoms

Oferim suport en la gestió de tots els tràmits relacionats amb l'alta com a autònom, cotitzacions a la Seguretat Social, liquidacions trimestrals, etc.

Tràmits de l'Agència Tributària

T'acompanyem en tot el procés de realització de tràmits amb l'Agència Tributària, com ara declaracions de renta, recursos i inspeccions fiscals.

Tràmits amb la Seguretat Social

Ens encarreguem de la gestió de tràmits amb la Seguretat Social, com ara afiliacions, baixes, variacions de dades i altres qüestions relacionades amb les cotitzacions socials.

Tràmits amb l'Ajuntament

T'assistim en els tràmits amb l'Ajuntament, com ara llicències d'activitat, pagament d'impostos locals i altres qüestions administratives municipals.

Tràmits amb Notaries

T'assistim en els tràmits amb la notaria, com serien herències, ventes i compres de propietats, separacions de condomini i parelles de fet.

Gestió de tràmits d'estrangeria

Si necessites suport en qüestions migratòries, com ara visats, permisos de treball i residència, comptem amb especialistes que t'ajudaran en aquests tràmits

Per què escollir-nos

Descobreix el nostre compromís amb el teu èxit empresarial

Explora la nostra pàgina web i descobreix com podem ser el teu soci de confiança en tots els aspectes relacionats amb els teus assumptes fiscals, comptables i administratius. Estem aquí per guiar-te i oferir-te la tranquil·litat que necessites per aconseguir l’èxit empresarial.

Experiència i Coneixement

Amb anys d'experiència en assessorament fiscal i comptable, tenim el coneixement necessari per ajudar-te a navegar per les complexities del món empresarial i administratiu. Podràs confiar en el nostre equip d'experts per trobar solucions eficients i efectives per als teus assumptes.

Servei Personalitzat

Entenem que cada empresa és única i té necessitats específiques. Per això, ens comprometem a proporcionar-te un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats com a jove empresari. Estarem al teu costat per entendre les teves metes i objectius, i treballarem junts per assolir-los.

Gestió Integral

Oferim una àmplia gamma de serveis que van més enllà de l'assessorament fiscal i comptable. Des de la gestió de tràmits d'estrangeria fins a l'administració general del teu negoci, estem preparats per ajudar-te en tots els aspectes relacionats amb els teus assumptes fiscals, comptables i administratius. Simplifica la teva vida empresarial confiant en nosaltres.

Tranquil·litat i Confiança

Amb el nostre suport, podràs alleujar les teves preocupacions tributàries i administratives. Et garantim que estaràs en bones mans, complint amb les teves obligacions de manera eficient i proporcionant-te la tranquil·litat que necessites per centrar-te en el creixement del teu negoci.