logo web prime consulting

Reserva

A la nostra assessoria fiscal i comptable, entenem la importància del teu temps i volem oferir-te un servei eficient i convenient. Per això, pots reservar una cita fàcilment mitjançant el nostre sistema de reserva en línia.

Omple el formulari amb les teves dades i les preferències de data i hora, i ens posarem en contacte amb tu per confirmar la cita. Amb els nostres professionals qualificats, podràs rebre l’assessorament fiscal i comptable que necessites per al teu negoci.

No et preocupis pels tràmits complicats, estem aquí per simplificar-los. Confia en la nostra experiència per cuidar de les teves necessitats administratives i tributàries.

Reserva ara la teva cita i deixa que la nostra assessoria fiscal i comptable et guiï cap a l’èxit empresarial.

setembre 2024
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
26
27
28
29
30
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
30
1
2
3
4

Preguntes freqüents

És molt senzill. Pots reservar una cita amb la nostra consultora utilitzant el nostre formulari de contacte a la secció de "Reservar Cita" o trucant al nostre número de telèfon
Recomanem reservar la teva cita amb almenys una setmana d'antelació per assegurar la disponibilitat i preparar adequadament la teva consulta.

El nostre horari d'atenció varia, però generalment oferim cites de dilluns a divendres, de 9:00 a 18:00. Pots verificar la disponibilitat exacta al nostre formulari de reserva.

En reservar la teva cita, necessitarem alguns dades bàsiques, com el teu nom, adreça de correu electrònic i un breu resum del motiu de la teva consulta. Això ens ajudarà a preparar adequadament per a la teva reunió.

Sí, oferim la opció de consultes tant presencials com en línia. Si prefereixes una consulta en línia, indica-ho al nostre formulari de reserva i ens posarem en contacte amb tu per coordinar els detalls.

La durada d'una consulta pot variar segons el tipus de servei i les teves necessitats específiques. Generalment, les consultes solen durar entre 1 i 2 hores.

La nostra consultora ofereix una àmplia gamma de serveis, que inclouen assessorament fiscal, gestió d'autònoms, tràmits de seguretat social, comptabilitat i assistència en temes d'extrangeria a Espanya. Durant la consulta, t'oferirem assessorament i solucions personalitzades per a les teves necessitats empresarials.

Si necessites cancel·lar o reprogramar la teva cita, et demanem que ens avisos amb almenys 24 hores d'antelació. D'aquesta manera, podem ajustar la nostra agenda i oferir aquest horari a altres clients.

Newsletter

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre informació actualitzada, notícies i informació gratuïta.